TIPI B61 - 115.3

TIPI B61 – 115.3 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 115.3m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 31.6m²

Banjo 1 -  3.2m²

Banjo 2 -  3.2m²

Tualeti - 1.6m²

Dhoma e fjetjes - 12.5m²

Dhoma e fjetjes - 11.3m²

Dhoma e fjetjes - 11.8m²

Ballkoni - 3.5m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 1100 € / m²

Total: 126,280 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 25,256

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing: 

10 vite kësti mujore: 1,101

15 vite kësti mujore: 829

20 vite kësti mujore: 697

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)