TIPI 75.95

TIPI G6 – 75.95 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Lindjes & Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.95m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 25.11m²

Banjo  - 3.96m²

Dhoma e fjetjes - 11.65m²
Dhoma e fjetjes - 10.03m²

Ballkoni - 3.70m²
WC - 1.43m²
Koridori - 8.45m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 68,279 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,655
Ndërsa 20% apo 13,655 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 568 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 434 euro

15 vite kesti mujore : 323 euro

20 vite kesti mujore : 270 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher
Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.
Metoda 3
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.
*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)