TIPI 38.32

TIPI C6 – 38.32- Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 38.32m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 22.92m²

Banjo  - 5.94m²

Ballkoni - 2.84m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 38,281 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 332 euro

15 vite kesti mujore : 241 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 7,656

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 305 euro

15 vite kesti mujore : 221 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 7,656
ndërsa 10% apo 3,828
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 319

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 284 euro

15 vite kesti mujore : 211 euro

20 vite kesti mujore : 176 euro
 

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)