TIPI 78.11

TIPI U1 – 78.11 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.11m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.69m²

Banjo  - 3.52m²

Dhoma e fjetjes - 12.59m²
Dhoma e fjetjes - 10.78m²

Ballkoni - 4.13m²
Koridori - 6.53m²
Garazha - 11.38m² (
FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 70,220 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,044
Ndërsa 20% apo 14,044 mundësohet të paguhet deri me kompanin me këste për 24 muaj nga 585 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 446 euro

15 vite kesti mujore : 332 euro

20 vite kesti mujore : 277 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.
Metoda 3
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.


 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)