TIPI 32.79

TIPI G1 – 32.79 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 32.79m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 20.90m²

Banjo  - 4.15m²

Ballkoni - 2.05m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 32,757 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 276 euro

15 vite kesti mujore : 201 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 6,551

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 261 euro

15 vite kesti mujore : 189 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 6,551
ndërsa 10% apo 2,620
të cilen mund të paguhet me këste deri 12 muaj pa kamat direkt me kompanin nga 218

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 243 euro

15 vite kesti mujore : 181 euro

20 vite kesti mujore : 151 euro

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)