TIPI 94.23

TIPI B12 – 94.23 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.23m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 126,787 117,364

Banesa: 94.23m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.61m²

Çmimi mesatar 1,080.60 € /m² X 108.61 =117,264

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,120 euro

15 vite kesti mujore : 813 euro

Metoda 2

Çmimi total: 117,264
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,179 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 82,084€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 126,787

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 63,393

50% apo ( 63,393 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,056 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,726

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,053 euro

15 vite kesti mujore : 764 euro

20 vite kesti mujore : 622 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 539 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 46,905

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,286 euro

10 vite kesti mujore : 702 euro

15 vite kesti mujore : 509 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)