TIPI 89.00

TIPI B15 – 89.00 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, 1 Depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 120,250 111,350€

Banesa: 89m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.38m²

Çmimi mesatar 1,077.09 € /m² X 103.38 = 111,350

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,061 euro

15 vite kesti mujore : 770 euro

Metoda 2

Çmimi total: 111,350
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,405 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 77,945€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 120,250

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 60,125

50% apo ( 60,125 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,002 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,135

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,000 euro

15 vite kesti mujore : 726 euro

20 vite kesti mujore : 591 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 512 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,540

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,221 euro

10 vite kesti mujore : 666 euro

15 vite kesti mujore : 484 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)