TIPI 88.50

TIPI B12 – 88.50 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, 1 Depo,si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 119,625 110,775

Banesa: 88.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.88m²

Çmimi mesatar 1,076.73 € /m² X 102.88 = 110,775

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,055 euro

15 vite kesti mujore : 766 euro

Metoda 2

Çmimi total: 110,775
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,232 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 77,542€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 119,625

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 59,812

50% apo ( 59,812 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 996 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,077

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 995 euro

15 vite kesti mujore : 722 euro

20 vite kesti mujore : 588 euro

25 vite kesti mujore : 509 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,310

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,215 euro

10 vite kesti mujore : 663 euro

15 vite kesti mujore : 481 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2024

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)