TIPI 50.59

TIPI 7 – 50.59 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.59m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 72,237 67,178

Banesa: 50.59m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 64.97m²

Çmimi mesatar 1,033.99 € /m² X 64.97 = 67,178

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 620 euro

15 vite kesti mujore : 450 euro

Metoda 2

Çmimi total: 67,178
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 20,153 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 47,024€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 72,237

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 36,118€ ndërsa pjesa e mbetur

50% apo ( 36,118 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 601 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 6,717

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 603 euro

15 vite kesti mujore : 438 euro

20 vite kesti mujore : 356 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 309 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 26,871

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 736 euro

10 vite kesti mujore : 402 euro

15 vite kesti mujore : 292 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)