TIPI 89.17

TIPI 37 – 89.17- Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 89.17m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 120,462 111,545

Banesa: 89.17m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 103.55m²

Çmimi mesatar 1,077.21 € /m² X 103.55 = 111,545

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,063 euro

15 vite kesti mujore : 771 euro

Metoda 2

Çmimi total: 111,545
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,463 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 78,081€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 120,462

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 60,231

50% apo ( 60,231 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,003 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,154

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,002 euro

15 vite kesti mujore : 727 euro

20 vite kesti mujore : 592 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 513 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,618

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,223 euro

10 vite kesti mujore : 668 euro

15 vite kesti mujore : 485 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)