TIPI 34.98

TIPI 39 – 34.98 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati gjashtë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga hapësira për shumë qëllime, 1 banjo, dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 34.98m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 52,725 49,227

Banesa: 34.98m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 49.36m²

Çmimi mesatar 997.30 € /m² X 49.36 = 49,227

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 441 euro

15 vite kesti mujore : 320 euro

Metoda 2

Çmimi total: 49,227€
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 14,768 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 34,458€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 52,725

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 26,362

50% apo ( 26,362 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 439 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 4,922

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 442 euro

15 vite kesti mujore : 321 euro

20 vite kesti mujore : 261 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 226 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 19,690

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 539 euro

10 vite kesti mujore : 294 euro

15 vite kesti mujore : 214 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)