TIPI 81.11

TIPI 14 – 81.11 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.11m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 110,387 102,276

Banesa: 81.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.49m²

Çmimi mesatar 1,071.07 € /m² X 95.49 = 102,276

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 970 euro

15 vite kesti mujore : 704 euro

Metoda 2

Çmimi total: 102,276
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,682 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 71,593€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 110,387

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 55,193

50% apo ( 55,193 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 919 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,227

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 918 euro

15 vite kesti mujore : 667 euro

20 vite kesti mujore : 543 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 470 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 40,910

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,121 euro

10 vite kesti mujore : 612 euro

15 vite kesti mujore : 444 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)