TIPI 92.31

TIPI 3 – 92.31 - Kati i Përdhes

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhes me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.31m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 124,387 115,156

Banesa: 92.31m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.69m²

Çmimi mesatar 1,079.35 € /m² X 106.69 = 115,156

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,099 euro

15 vite kesti mujore : 797 euro

Metoda 2

Çmimi total: 115,156
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,546 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 80,609€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 124,387

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 62,193

50% apo ( 62,193 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,036 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,515

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,034 euro

15 vite kesti mujore : 751 euro

20 vite kesti mujore : 611 euro

25 vite kesti mujore : 530 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 46,062

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,263 euro

10 vite kesti mujore : 689 euro

15 vite kesti mujore : 500 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)