TIPI 138.56

TIPI U1 – 138.56 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Lindje - Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 138.56m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 187,628 173,772

Banesa: 138.56m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 152.94m²

Çmimi mesatar 1,045,61 € /m² X 152.94 = 173,772€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,683 euro

15 vite kesti mujore : 1,222 euro

Metoda 2
Çmimi total: 173,772 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 52,131 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 121,640€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 187,628

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 93,814

50% apo ( 93,814 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 2,605 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 17,377

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,561 euro

15 vite kesti mujore : 1,133 euro

20 vite kesti mujore : 923 euro

25 vite kesti mujore : 799 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 69,508

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,906 euro

10 vite kesti mujore : 1,040 euro

15 vite kesti mujore : 755 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)