TIPI 106.16

TIPI U1 – 106.16 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 106.16m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 157,624 147,008 €

Banesa: 106.16m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 120.54m²

Çmimi mesatar 1,219.57 € /m² X 120.54 = 147,008€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,416 euro

15 vite kesti mujore : 1,028 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 44,102 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 102,905€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 14,700

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,320 euro

15 vite kesti mujore : 958 euro

20 vite kesti mujore : 781 euro

25 vite kesti mujore : 676 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 58,803

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,612 euro

10 vite kesti mujore : 880 euro

15 vite kesti mujore : 639 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)