TIPI 81.11

TIPI U2 – 81.11 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.11m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 118,498 110,387

Banesa: 81.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.49m²

Çmimi mesatar 1,156.01 € /m² X 95.49 = 110,387

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,051 euro

15 vite kesti mujore : 763 euro

Metoda 2
Çmimi total: 110,387

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 33,116 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 77,270€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 118,498

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 59,249

50% apo ( 59,4249 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,645 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,038

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 991 euro

15 vite kesti mujore : 720 euro

20 vite kesti mujore : 586 euro

​​​25 vite kesti mujore : 508 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 44,154

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,210 euro

10 vite kesti mujore : 661 euro

15 vite kesti mujore : 480 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)