TIPI 83.45

TIPI U2 – 83.45 - Kati Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.45m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 115,985 107,640 €

Banesa: 83.45m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 97.38m²

Çmimi mesatar 1,100.27 € /m² X 97.83 = 107,640€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,024 euro

15 vite kesti mujore : 743 euro

Metoda 2
Çmimi total:107,640 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,292 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 75,348€ mundësohet
të paguhet direkt me kompaninë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 115,985

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 57,992

50% apo ( 57,992 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,610 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,764

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 967 euro

15 vite kesti mujore : 702 euro

20 vite kesti mujore : 571 euro

​​25 vite kesti mujore : 495 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 43,056

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,180 euro

10 vite kesti mujore : 644 euro

15 vite kesti mujore : 468 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)