TIPI 61.55

TIPI B6 – 61.55 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati nëntë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.55m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,092 76,937 €

Banesa: 61.55m² + Depo ( 3m² ) = 64.55m²

Çmimi mesatar 1,191.89 € /m² X 64.55 = 76,937

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 717 euro

15 vite kesti mujore : 521 euro

Metoda 2
Çmimi total: 76,937

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,081 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 53,855€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 83,092

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 41,546

50% apo ( 41,546 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,154 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,693

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 691 euro

15 vite kesti mujore : 501 euro

20 vite kesti mujore : 408 euro

​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 354 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 30,774

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 843 euro

10 vite kesti mujore : 460 euro

15 vite kesti mujore : 334 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)