TIPI 80.50

TIPI U2 – 80.50 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 80.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 112,150 104,100

Banesa: 80.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 94.88m²

Çmimi mesatar 1,097.17 € /m² X 94.88 = 104,100€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 988 euro

15 vite kesti mujore : 717 euro

Metoda 2
Çmimi total: 104,100 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 31,230 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 72,870€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 112,150

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 56,075

50% apo ( 56,075 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,557 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,410

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmesNLB Bank:

10 vite kesti mujore : 935 euro

15 vite kesti mujore : 679 euro

20 vite kesti mujore : 553 euro

​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 479 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 41,640

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,141 euro

10 vite kesti mujore : 623 euro

15 vite kesti mujore : 452 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)