TIPI 63.09

TIPI U2 – 63.09 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.09m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,171 78,862

Banesa: 63.09m² + Depo ( 3m² ) = 66.09m²

Çmimi mesatar 1,193.25 € /m² X 66.09 = 78,862

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 736 euro

15 vite kesti mujore : 534 euro

Metoda 2
Çmimi total: 78,862

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 23,658 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 55,203€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 85,171

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 42,585

50% apo ( 42,585€ ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,182 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,886

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 708 euro

15 vite kesti mujore : 514 euro

20 vite kesti mujore : 418 euro

​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 362 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 31,544

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 865 euro

10 vite kesti mujore : 472 euro

15 vite kesti mujore : 342 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)