TIPI 59.43

TIPI H1 – 59.43 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 59.43m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 80,23074,287

Banesa: 59.43m² + Depo ( 3m² ) = 62.43m²

Çmimi mesatar 1,189.92 € /m² X 62.43 = 74,287

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 691 euro

15 vite kesti mujore : 501 euro

Metoda 2
Çmimi total: 74,287

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,286 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 52,000€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 80,230

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 40,115

50% apo ( 40,115 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,114 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,428

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 667 euro

15 vite kesti mujore : 484 euro

20 vite kesti mujore : 394 euro

​​​​​​​25 vite kesti mujore : 341 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 29,714

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 814 euro

10 vite kesti mujore : 444 euro

15 vite kesti mujore : 323 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)