TIPI 81.11

TIPI U2 – 81.11 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 81.11m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 112,943 104,832

Banesa: 81.11m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 95.49m²

Çmimi mesatar 1,097.83 € /m² X 95.49 = 104,832€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 996 euro

15 vite kesti mujore : 723 euro

Metoda 2
Çmimi total: 104,8326 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 31,449 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 73,382€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 112,943

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 56,471

50% apo ( 56,471 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,568 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,483

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 941 euro

15 vite kesti mujore : 683 euro

20 vite kesti mujore : 556 euro

​​​25 vite kesti mujore : 482 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 41,932

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,149 euro

10 vite kesti mujore : 627 euro

15 vite kesti mujore : 455 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)