TIPI 114.20

TIPI K – 114.20 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Veri- Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 114.20m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 155,960 144,540 €

Banesa: 114.20m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 128.58m²

Çmimi mesatar 1,124.12 € /m² X 128.58 = 144,540€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,392 euro

15 vite kesti mujore : 1,010 euro

Metoda 2
Çmimi total: 144,540 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 43,362 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 101,178€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)3

Metoda 3

Çmimi total: 155,960

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 77,980

50% apo (77,980 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 2,166 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 14,454

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,297 euro

15 vite kesti mujore : 942 euro

20 vite kesti mujore : 767 euro

​​​25 vite kesti mujore : 665 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 57,816

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,585 euro

10 vite kesti mujore : 865 euro

15 vite kesti mujore : 628 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)