TIPI 102.67

TIPI K – 102.67 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 102.67m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 140,971 130,704 €

Banesa: 102.67m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 117.05m²

Çmimi mesatar 1,116.65 € /m² X 117.05 = 130,704€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,254 euro

15 vite kesti mujore : 910 euro

Metoda 2
Çmimi total: 130,704

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 39,211 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 91,492€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 140,971

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 70,485

50% apo (70,485 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,957 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,070

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,173 euro

15 vite kesti mujore : 851 euro

20 vite kesti mujore : 693 euro

​​​25 vite kesti mujore : 601 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 52,281

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,433 euro

10 vite kesti mujore :782 euro

15 vite kesti mujore : 567 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)