TIPI 108.60

TIPI K – 108.60 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Perëndimit - Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 108.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 43.91m²

Banjo 1 - 4.78m²
Banjo 2 - 5.29m²

Dhoma e fjetjes 1 - 16.09

Dhoma e fjetjes 2 - 10.83m²
Dhoma e fjetjes 3 - 14.67

Ballkoni - 9.31m²
Ballkoni 2 - 9.27m²
Depo 1 - 2.67m²
Koridori - 17.45m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 148,680 137,820 €

Banesa: 108.60m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 122.98m²

Çmimi mesatar 1,120.67 € /m² X 122.98 = 137,820€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,325 euro

15 vite kesti mujore : 961 euro

Metoda 2
Çmimi total: 137,820 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 41,346 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 96,474€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)3

Metoda 3

Çmimi total: 148,680

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 74,340

50% apo (74,340 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 2,065 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,782

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,238 euro

15 vite kesti mujore : 898 euro

20 vite kesti mujore : 732 euro

​​​25 vite kesti mujore : 634 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 55,128

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,511 euro

10 vite kesti mujore : 825 euro

15 vite kesti mujore : 599 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)