TIPI 97.00

TIPI U1 – 97.00 - Kati i Nëntë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Veri - Jugë. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 97.00m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 133,600 123,900 €

Banesa: 97m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 111.38m²

Çmimi mesatar 1,112.40€ /m² X 111.38 = 123,900€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,186 euro

15 vite kesti mujore : 861 euro

Metoda 2
Çmimi total: 123,900 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,170 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 86,730€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 133,600

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 66,800

50% apo (66,800 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,855 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,390

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,113 euro

15 vite kesti mujore : 808 euro

20 vite kesti mujore : 658 euro

​​25 vite kesti mujore : 525 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 45,680

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,359 euro

10 vite kesti mujore : 742 euro

15 vite kesti mujore : 538 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)