TIPI 92.05

TIPI U1 – 92.05 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 92.05m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 127,165 117,960€

Banesa: 92.05m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 106.43m²

Çmimi mesatar 1,108.33€ /m² X 106.43 = 117,960€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,127 euro

15 vite kesti mujore : 818 euro

Metoda 2
Çmimi total: 117,960 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,388 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 82,572€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 127,165

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 63,582

50% apo (63,582 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,766 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,796

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,059 euro

15 vite kesti mujore : 769 euro

20 vite kesti mujore : 626 euro

25 vite kesti mujore : 542 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 47,184

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,293 euro

10 vite kesti mujore : 706 euro

15 vite kesti mujore : 512 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)