TIPI 86.63

TIPI U1 – 86.63 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Veri. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.63m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 125,950 117,287 €

Banesa: 86.63m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 101.01m²

Çmimi mesatar 1,161.14€ /m² X 101.01 = 117,287

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,120 euro

15 vite kesti mujore : 813 euro

Metoda 2
Çmimi total: 117,287

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 35,186 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 82,100€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 125,950

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 62,975

50% apo (62,975 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,749 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,72

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,053 euro

15 vite kesti mujore : 765 euro

20 vite kesti mujore : 623 euro

25 vite kesti mujore : 539 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 46,914

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,286euro

10 vite kesti mujore : 702 euro

15 vite kesti mujore : 510 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)