TIPI 93.66

TIPI U1 – 93.66 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.66m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 135,441 126,075 €

Banesa: 93.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.04m²

Çmimi mesatar 1,166.92€ /m² X 108.04 = 126,075

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,208 euro

15 vite kesti mujore : 876 euro

Metoda 2
Çmimi total: 126,075

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,822 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 88,252 mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 135,441

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 67,720

50% apo ( 67,720 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,881 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,607

pastaj 10% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,132 euro

15 vite kesti mujore : 822 euro

20 vite kesti mujore : 669 euro

​​25 vite kesti mujore : 580 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,430

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,382 euro

10 vite kesti mujore : 755 euro

15 vite kesti mujore : 548 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)