TIPI 86.04

TIPI U1 – 86.04 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 86.04m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 125,154 116,550 €

Banesa: 86.04m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 100.42m²

Çmimi mesatar 1,160,62€ /m² X 100.42 = 116,550

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,113 euro

15 vite kesti mujore : 807 euro

Metoda 2
Çmimi total: 116,550

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,965 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 81,585€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 125,154

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 62,577

50% apo ( 62,577 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,738euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 11,655

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,047 euro

15 vite kesti mujore : 760 euro

20 vite kesti mujore : 619 euro

25 vite kesti mujore : 536 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 46,620

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,278 euro

10 vite kesti mujore : 698 euro

15 vite kesti mujore : 506 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)