TIPI 61.75

TIPI U1 – 61.75 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.75m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 87,775 81,600 €

Banesa: 61.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 76.13m²

Çmimi mesatar 1,071.85 € /m² X 76.13 = 81,600€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 764 euro

15 vite kesti mujore : 554 euro

Metoda 2
Çmimi total: 81,600 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 24,480 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 57,120€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 87,775

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 43,887

50% apo ( 43,887 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,219 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,160

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 733 euro

15 vite kesti mujore : 532 euro

20 vite kesti mujore : 433 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 375 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 32,640

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 895 euro

10 vite kesti mujore : 488 euro

15 vite kesti mujore : 354 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)