TIPI 93.07

TIPI U2 – 93.07 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 93.07m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 134,644 125,337 €

Banesa: 93.07m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 107.45m²

Çmimi mesatar 1,166.47 € /m² X 107.45 = 125,337

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,200 euro

15 vite kesti mujore : 871 euro

Metoda 2
Çmimi total: 125,337

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,601 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 87,735€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 134,644

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 67,322

50% apo ( 67,322 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 3 VITE apo 36 Muaj!

3 vite kesti : 1,870 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,533

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,126 euro

15 vite kesti mujore : 817 euro

20 vite kesti mujore : 665 euro

​25 vite kesti mujore : 576 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 49,549

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,374 euro

10 vite kesti mujore : 750 euro

15 vite kesti mujore : 545 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)