TIPI 54.70

TIPI B – 54.70 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.70m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 85,580 80,110

Banesa: 54.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.08m²

Çmimi mesatar 1,159.66 € /m² X 69.08 = 80,110€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 749 euro

15 vite kesti mujore : 543 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 24,033 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 56,077€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,011

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 719 euro

15 vite kesti mujore : 522 euro

20 vite kesti mujore : 425 euro

25 vite kesti mujore : 368 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 32,044

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 878 euro

10 vite kesti mujore : 479 euro

15 vite kesti mujore : 348 euro

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)