TIPI 96.26

TIPI U1 – 96.26 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 96.26m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 148,577 143,764 €

Banesa: 96.26m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 110.64m²

Çmimi mesatar 1,299.38 € /m² X 110.64 = 143,764€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,384 euro

15 vite kesti mujore : 1,005 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 43,129 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 100,634€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 14,376

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,291 euro

15 vite kesti mujore : 937 euro

20 vite kesti mujore : 763 euro

25 vite kesti mujore : 661 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 57,505

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,576 euro

10 vite kesti mujore : 861 euro

15 vite kesti mujore : 625 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)