TIPI 119.95

TIPI B3 – 119.95 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rruges kryesore prej te cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi njëra prej të ciles ka qasje në ballkon, 1 banjo,1 WC, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 119.95m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 188,062 176,930 €

Banesa: 119.95m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 134.33m²

Çmimi mesatar 1,317.12 € /m² X 134.33 = 176,930€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,715 euro

15 vite kesti mujore : 1,245 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 17,693

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,588 euro

15 vite kesti mujore : 1,153 euro

20 vite kesti mujore : 939 euro

25 vite kesti mujore : 814 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 70,772

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,940 euro

10 vite kesti mujore : 1,059 euro

15 vite kesti mujore : 768 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)