TIPI 54.39

TIPI B4– 54.39 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë rruges kryesore prej te cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Jugut. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo,1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.39m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 96,278 85,146 €

Banesa: 54.39m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 68.77m²

Çmimi mesatar 1,238.12 € /m² X 68.77 = 85,146€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 830 euro

15 vite kesti mujore : 613 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 8,514

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 764 euro

15 vite kesti mujore : 555 euro

20 vite kesti mujore : 451 euro

25 vite kesti mujore : 391 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 34,058

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 933 euro

10 vite kesti mujore : 509 euro

15 vite kesti mujore : 370 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)