TIPI 137.15

TIPI I4 – 137.15 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Veri - Perendim. E përbërë nga 4 dhoma gjumi njëra prej të ciles ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 2 depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin si dhe ka qasje në teras, kjo banesë formon gjithsej 137.15m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 249,284 234,622 €

Banesa: 137.15m² + Terasa ( 26.53m² ) + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 178.06m²

Çmimi mesatar 1,317.65 € /m² X 178.06 = 234,622€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 2,291 euro

15 vite kesti mujore : 1,663 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 23,462

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 2,106 euro

15 vite kesti mujore : 1,529 euro

20 vite kesti mujore : 1,245 euro

25 vite kesti mujore : 1,079 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 93,848

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 2,572 euro

10 vite kesti mujore : 1,404 euro

15 vite kesti mujore : 1,019 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)