TIPI 102.16

TIPI I4 – 102.16 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi njëra prej të cilës ka të inkuadruar edhe banjon, 2 banjo, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 102.16m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 163,156 152,024 €

Banesa: 102.16m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 116.54m²

Çmimi mesatar 1,304.47 € /m² X 116.54 = 152,024€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,466 euro

15 vite kesti mujore : 1,064 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,202

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,365 euro

15 vite kesti mujore : 990 euro

20 vite kesti mujore : 806 euro

25 vite kesti mujore : 699 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,809

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,667 euro

10 vite kesti mujore : 910 euro

15 vite kesti mujore : 660 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)