TIPI 111.50

TIPI U1 – 111.50 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 Wc, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 111.50m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 176,232 165,100 €

Banesa: 111.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 125.88m²

Çmimi mesatar 1,311.56 € /m² X 125.88 = 165,100

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,597 euro

15 vite kesti mujore : 1,159 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 16,510

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,482 euro

15 vite kesti mujore : 1,076 euro

20 vite kesti mujore : 876 euro

25 vite kesti mujore : 759 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 66,040

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,810 euro

10 vite kesti mujore : 988 euro

15 vite kesti mujore : 717 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)