TIPI 87.70

TIPI U1 – 87.70 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Jug - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1Wc, 1 depo si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.70m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 142,912 131,780 €

Banesa: 87.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.08m²

Çmimi mesatar 1,290.59 € /m² X 102.08 = 131,780

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,264 euro

15 vite kesti mujore : 918 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 13,178

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,183 euro

15 vite kesti mujore : 858 euro

20 vite kesti mujore : 699 euro

25 vite kesti mujore : 606 euro

Metoda 3

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 52,712

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,445 euro

10 vite kesti mujore : 788 euro

15 vite kesti mujore : 572 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)