TIPI 106.76

TIPI U1 –106.76 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje - Perendim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës si dhe dy ballkona, kjo banesë formon gjithsej 106.76m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 31.10m²

Banjo  - 4.09m²
WC - 1.62m²

Dhoma e fjetjes + Garderoba - 1.50m²
Dhoma e fjetjes - 11.69m²
Dhoma e fjetjes - 12.20m²

Ballkoni 1 - 3.90m²
Ballkoni 2 - 3.19m²
Koridori - 9.59m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 999 / m² në 950 € / m²

Total: 101,422 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,284
Ndërsa 20% apo 20,284 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 845 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 645 euro

15 vite kesti mujore : 480 euro

20 vite kesti mujore : 401 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)