TIPI 113.43

TIPI U1 –113.43 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës si dhe një ballkonë, kjo banesë formon gjithsej 113.43m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.15m²

Banjo  - 4.21m²
Banjo  - 4.19m²
WC - 1.78m²
Depo 1 - 1.45m²

Dhoma e fjetjes + Garderoba - 17.73m²
Dhoma e fjetjes - 11.31m²
Dhoma e fjetjes - 11.62m²

Ballkoni - 3.40m²
Koridori - 10.02m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 999 / m² në 950 € / m²

Total: 107,758 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,551
Ndërsa 20% apo 21,551 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 897 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 685 euro

15 vite kesti mujore : 510 euro

20 vite kesti mujore : 426 euro

Metoda 2
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Korrik 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)