TIPI 49.89

TIPI B6 – 49.89 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i Katërt me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 49.89m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 19.40m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 9.71m²

Ballkoni - 3.98m²
Koridori - 3.77m²
Garazha - 11.38m² (FALAS!)
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror:Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 49,840 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 447 euro

15 vite kesti mujore : 324 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,968

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 397 euro

15 vite kesti mujore : 288 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,968

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes RaiffesenLeisenBank:

10 vite kesti mujore : 413 euro

15 vite kesti mujore : 305 euro

20 vite kesti mujore : 252 euro
 

*Oferta vlen deri më 1 Shtator 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)