TIPI 73.39

TIPI G1 – 73.39 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, një dhomë gjumi dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 73.39m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.89m²
Dhoma e gjumit  - 10.96m²
Dhoma e gjumit  - 11.06m²

Banjo  - 3.93m²
WC  - 1.67

Ballkoni - 3.28m²
Koridori - 7.37m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m² (FALAS!)

 

Çmimi:

Çmimi total: Nga 77,220 73,551 €

Banesa: 73.39m² + Garazha (11.38m² )Depo ( 3m² ) = 87.77m²

Çmimi mesatar 837.99 € /m² X 87.77 = 73,551

Metoda 1

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,710

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 607 euro

15 vite kesti mujore : 450 euro

20 vite kesti mujore : 372 euro

Metoda 2

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,065

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 983 euro

7 vite kesti mujore : 739 euro

10 vite kesti mujore : 558 euro

*Oferta vlen deri më 1 Dhjetor 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)