TIPI F – 87.16

TIPI E – 87.16 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin Perendim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet , kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 87.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi ditor & Kuzhina - 29.96m²

Koridori - 8.00m²

Banjo -  3.91m²

Tualeti -  2.16m²

Dhoma e fjetjes - 12.47m²

Dhoma e fjetjes - 13.45m²

Ballkoni - 4.48m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 950 870 € / m²

Total: 75,829 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,165

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kësti mujore: 658

15 vite kësti mujore: 495

20 vite kësti mujore: 417

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)