TIPI 83.81

TIPI C03 – 83.81 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë një shirit gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.81m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 134,715 126,334

Banesa: 83.81m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 98.28m²

Çmimi mesatar 1,285.44 € /m² X 98.28 = 126,334€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1210 euro

15 vite kesti mujore : 878 euro

Metoda 2

Çmimi total: 126,334€
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,900 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 88,434€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,633

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,135 euro

15 vite kesti mujore : 824 euro

20 vite kesti mujore : 671 euro

25 vite kesti mujore : 581 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,533

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,385 euro

10 vite kesti mujore : 756 euro

15 vite kesti mujore : 549 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)