TIPI 46.7

TIPI C07 – 46.7 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë një shirit gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë perëndimit. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 46.7m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 79,050 74,380

Banesa: 46.7m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 61.17m²

Çmimi mesatar 1,215.95 € /m² X 61.17 = 74,380€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 692 euro

15 vite kesti mujore : 502 euro

Metoda 2

Çmimi total: 74,380€
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 22,314 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 52,066€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 7,438

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 668 euro

15 vite kesti mujore : 485 euro

20 vite kesti mujore : 395 euro

25 vite kesti mujore : 342 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 29,752

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 815 euro

10 vite kesti mujore :445 euro

15 vite kesti mujore : 323 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)