TIPI 83.28

TIPI C07 – 83.28 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnë një shirit gjelbrimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati parë me orientimin drejtë perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 83.28m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 133,920 125,592

Banesa: 83.28m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 97.75m²

Çmimi mesatar 1,284.82 € /m² X 97.75 = 125,592€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,203 euro

15 vite kesti mujore : 873 euro

Metoda 2

Çmimi total: 125,592
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 37,677 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 87,914€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 12,559

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,128 euro

15 vite kesti mujore : 819 euro

20 vite kesti mujore : 667 euro

25 vite kesti mujore : 578 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 50,236

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,377 euro

10 vite kesti mujore :752 euro

15 vite kesti mujore : 546 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)