TIPI 115.48

TIPI C05 – 115.48 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të rrugës prej të cilës e ndajnëparkingjet e objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Jug-ut. E përbërë nga 3 dhome gjumi, 2 banjo, utiliti dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 115.48m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 182,220 170,672

Banesa: 115.48m² + Garazha ( 11.47m² ) + Depo ( 3m² ) = 129.95m²

Çmimi mesatar 1,313.36 € /m² X 129.95 = 170,672€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 1,653 euro

15 vite kesti mujore : 1,199 euro

Metoda 2

Çmimi total: 170,672€
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 51,201 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 119,470€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2025)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 17,067

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,533 euro

15 vite kesti mujore : 1,113 euro

20 vite kesti mujore : 906 euro

25 vite kesti mujore : 785 euro

Metoda 4

Ofere dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 68,268

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,872 euro

10 vite kesti mujore : 1,022 euro

15 vite kesti mujore : 742 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)