TIPI B8 – 76.20

TIPI B6 – 76.2

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perendim E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 76.2m². 

 
Sipërfaqja e banesës është:

 
Dhoma e ditës - 19.1m² dhe kuzhina 7.7m2

Koridori - 5.7m²

Banjo  - 3.6m²

Depo -  1.7m²

Dhoma e fjetjes - 11.2m²

Dhoma e fjetjes - 11.4m²

Ballkoni - 3.4m²

 
Çmimi:


Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 83,820 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,764 €


Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kesti mujore : 732 euro

15 vite kesti mujore : 552 euro

20 vite kesti mujore : 466 euro

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.